Theo Jørgensen – Pokerspilleren som elsker hunder

Danske Theo Jørgensen er en av verdens beste pokerspillere. Han startet som pokerspiller allerede tidlig på 1990 tallet og har i dag proff-kontrakt med PokerStars. Det mange ikke vet, er at han også elsker hunder.

Theo har alltid vært glad i hunder, men det å eie hund tar mye tid. Ettersom en profesjonell pokerspiller er mye ute og reiser, har det ikke alltid vært like enkelt å eie sin egen hund. Noen i familien må alltid være hjemme og passe på, men etter et overfall hjemme hos familien Jørgensen i 2013, skaffet de seg en schæfer-valp. Det nye familiemedlemmet skal sørge for at huset blir sikrere enn selveste Fort Knox.

Å løpe seg en tur eller leke i hagen med et dyr kan nok være viktig for en profesjonell pokerspiller, som er konsentrert i flere timer om gangen.
Ønsker du å lese mer om Theo Jørgensens schæfer som nå har blitt to år gammel, kan du følge ham både på Facebook og Twitter. Her legger han ofte ut bilder av hunden sin, som ofte sitter ved siden av ham når han spiller poker online. Ønsker du også å spille mot Theo, finner du ham hos PokerStars.com under navnet Theo J.