Pokerspilleren André Akkari

Andre_Akkari_Sao Paulo_Day1A

André Akkari er en brasiliansk pokerspiller som elsker livet. Han dyrker sine lidenskaper som fotball og samba, men er også veldig glad i dyr. Som profesjonell pokerspiller får han reist mye i jobben sin noe han virkelig setter pris på. Han er også en person som liker å reflektere over livet og hjelpe andre som ikke har det så godt. Les mer om pokerspilleren som har åpnet et eget hundehotell i Brasil!

André Akkari er en ganske fersk spiller i verdenstoppen, men han har jobbet hardt for å komme dit han er i dag. Han vant sin første World Series of Poker (WSOP) turnering i 2011 hvor pengepremien var på hele $675.117. Samme året spilte han inn nesten en hel million dollar. Han er i dag en del av det brasilianske PokerStars teamet som deltar på alle de store pokerturneringene verden over.

Mange interesser

Den 40-årige brasilianeren har mange lidenskaper og deler mye av sine opplevelser på sosiale medier. Han har sin egen blogg hos PokerStars, men er også en ivrig bruker av både Twitter og Facebook. Ettersom poker vokste raskt også i Brasil, var det profesjonell pokerspiller han bestemte seg for å bli. I 2008 oppnådde han en meget god og respektabel andre plass i verdensmesterskapet i online poker, (WSOP). Før han bestemte seg for å bli profesjonell pokerspiller jobbet han for et dataselskap som spesialiserte seg i flash-animasjoner, men André ville ut i verden og poker var da en aktivitet som skulle føre ham til noen av verdens mest vakreste steder. For i dag er han med i alle de store turneringene og reiser årlig til Bahamas for å delta i PokerStars Caribbean Adventure og til selveste Monte Carlo for å delta i EPT turneringer der.

20080110-_MG_4377

Når man er pokerspiller er det allikevel viktig å ha andre interesser enn akkurat poker. Akkari har mange lidenskaper og følger både på fotball og liker selv å trene ofte selv og har startet sitt eget treningssenter i São Paulo. Men den store lidenskapen hans er hunder. Han har i dag hele 13 golden retrievere og holder også på med hundeoppdrett. Så lidenskapelig er han, at han like så godt startet opp et eget hundehotell av ypperste klasse. Selv påstår han at hotellet har minst fire stjerner.

Beholder bakkekontakten

Som mange brasilianere vokste han opp i en familie uten penger og selv om han i dag tjener mye penger setter han pris på de små tingene. Det har alltid vært viktig for André Akkari og beholde bakkekontakten, selv om millionene strømmer inn som pokerspiller hvert eneste år. Han liker å bruke mest mulig tid sammen med familie og venner. Det er også viktig for han å bidra i arbeidet i å motivere unge til å gjøre noe ut av livet sitt, om det er innenfor idrett eller utdanning. Han ønsker sterkt å gi noe tilbake, for som han sier, livet har gitt meg så mye, og nå er det på tide at jeg gir noe tilbake.

Spill mot Akkari

André Akkari har akkurat vært med i årets PCA turnering på Bahamas. Dette er ifølge ham verdens flotteste pokerturnering. Det brasilianske PokerStars laget gjorde det godt og fikk flere fra laget inn på pengelisten. I hovedturneringen klarte Akkari en grei 16.plass, noe som ga pene 79.400 dollar i premie, noe som faktisk er den nest beste plasseringen noensinne gjort av en brasilianer i denne turneringen. Til sammen har han vært på over hele 90 finalebord i sin karriere, og han er i dag regnet som en av verdens beste pokerspillere. Han er en ypperlig ambassadør for poker i Brasil, og ønsker du å spille mot ham finner du ham ofte hos PokerStars under navnet Akkari.