Phil iVey – den største vinneren i onlinepoker gjennom tidene.

Phil iVey var er den yngste spilleren gjennom tidene som har vunnet et World Series of Poker (WSOP) armbånd. Dette gjorde han i 2000 og siden den gang har han vunnet hele ni stykker til.

Den kjente pokerspilleren ble født i California i 1976 og bor i dag i Las Vegas. Han har ikke bare vunnet ti WSOP armbånd, men også sittet ved finalebordet i denne turneringen hele 31 ganger og fått pengepremie 55 ganger. Han har også en World Poker Tour (WPT) tittel, en turnering han har sittet ved finalebordet ni ganger og fått pengepremie 13 ganger.

Det var da han jobbet med telemarketing på slutten av 1990 tallet, at flere fant ut at han var god i poker. Flere på jobben var interessert i spillet og Phil slo dem alle hver gang. Det arbeidskollegaene ikke var klar over, var at Phil allerede som tenåring ofte reiste til Atlantic City, for å spille turneringer.

Phil iVey vant allerede stort i sin første profesjonelle sesong i 2000. Han spilte inn hele 195 000 dollar bare i WSOP dette året. Mellom 2002 og 2009 endte han opp blant de 25 beste spillerne hele fire ganger i turneringer med mellom 600 og 7000 deltakere. I 2005 spilte han inn 635 603 dollar i WSOP turneringene.

På fritiden spiller han mye golf og er kjent for å delta mye i veldedighetsarbeid. Mange av gevinstene han har vunnet i pokerturneringer er faktisk gitt bort til akkurat veldedighet.