Petter Northug imponerer også ved pokerbordet

Langrennsstjernen Petter Northug imponerer ikke bare i langrennsløypa, men han har også imponert flere av pokerproffene. Petter Northug har nemlig de siste årene spilt i noen av de største turneringene i verden.

Langrennsstjernen er fortsatt mest kjent som 13 ganger verdensmester på ski, og OL-vinner fra Vancouver i 2010. Langrennsløperen fra Mosvik har allikevel aldri lagt skjul på at han elsker poker og i de siste årene har han fått delta i noen av verdens største pokerturneringer i hele verden. Han har gått fra turneringene flere ganger med gevinster på flere hundre tusen kroner.

Petter Northug er en av verdens best trente idrettsutøvere, og kanskje er det derfor han også holder så høyt fokus i flere timer rundt pokerbordet. For poker handler om fokus, dagsform og konsentrasjon også, samtidig som spillet krever høy kompetanse på dette nivået. Senest i 2013 ble det hevdet at Northug vant mer penger i poker enn hva han tjente i langrennsløypa. Det sier mye om ferdighetene til gutten fra Mosvik.

Petter Northug spiller for PokerStars når han er med i noen av verdens største pokerturneringer og publikum håper nok at 29 åringen er å finne blant de mange deltakerne som skal kjempe om NM tittelen i poker senere i år – for første gang arrangert på norsk jord.