Online med hunder

 

412509-brown-labrador-working-on-laptop

Nettsiden spillespill.no har utrulige mange spill i forskjellige kategorier – og her finnes en egen kategori med dyrespill, og selvfølgelig en side med bare spill der man kan spille hele 76 forskjellige hundespill. Her finnes spill med alt fra valper til voksne hunder, hunder hos dyrlegen og hunder til å kle opp – så her er det bare å prøve seg frem til du finner et spill du liker. Nettsiden med hundespill finner du her:

http://hunder.spillespill.no.

Spillespill.no har også en side med flerspillerspill med dyr, for eksempel Farmerama, Candy Farm Event og My free Zoo. Disse kan du spille sammen med dine venner, eller noen du ikke kjenner, men som også liker dyrespill. Har du lyst å spille med flere andre spillere finner du mange å velge mellom på nett.

Er du under 12 år må du få tillatelse fra dine foreldre til å lage deg en spillerprofil. Dette er blant annet fordi du i enkelte av spillene har du mulighet til å kjøpe «virtuelle penger» eller andre fordeler som kan være med å hjelpe deg igjennom spillet eller et vanskelig brett. Disse fordelene eller virtuelle pengene kjøpes via mobil eller kredittkort. Da er det fint om de voksne har kontroll på hvor mye virkelige penger som går med i spillinga.