Mote – hobbyen som aldri slutter å fornye seg (og deg)

Om du får øynene opp for moter, har du oppdaget en utømmelig kilde til inspirasjon. Ofte forbinder vi moter med klær og skiftende stiler: Det som var inn i går er plutselig ut i dag, og jakka fra forrige høst passer ikke de skoene du ønsker deg i år. For å forstå, følge og leke med moten uten å føle deg fortapt, er det derfor nyttig med noen huskeregler.

Du trenger ikke skifte ut hele garderoben hver gang moten skifter. Hvis du investerer i noen basisplagg som er anvendelige og som du ikke vil gå lei av med det første, kan du eksperimentere med tilbehør og iøynefallende plagg til disse.

Mye av gleden ved mote ligger i å se detaljene i helheten. Hver stil har sine kjennetegn, og mye er gjort hvis du klarer å finne det tilbehøret som er typisk for en spesiell trend. Trender er lett å finne ut av om man følger med på magasiner som holder seg oppdatert på dette, som KK.no.

Samtidig er det store muligheter for spenstige valg og individuelle uttrykk innenfor de rammene en mote setter: Det er egentlig du som bestemmer. Derfor er et godt utvalg av tilbehør alfa og omega. Hos Neckwear finner du det du trenger, enten du ser etter det klassiske eller det unike.

Når du først er kommet i gang med å prøve og eksperimentere, vil du raskt bli bedre kjent både med din egen, personlige stil, og med de forskjellige trendene og inspirasjonene som moten gjenskaper på stadig nye måter. Det er da det virkelig begynner å bli morsomt: Snart er du selv- og stilsikker nok til likevel å finne måter å bruke den utdaterte høstjakka på. Hvis ikke, gjemmer du den på loftet, vel vitende om at den kommer til å få en ny glanstid om ikke så lenge, om enn med en litt annen vri.