Jenter som spiller poker

girl-poker

Hva folk tenker på jenter som spiller poker? Mange gutter mener til og med at “jenter ikke kan spille poker”, men der tar de så utrolig feil. Flere av verdens beste pokerspillere i dag er faktisk jenter og de knuser gutta, både når det kommer til strategi og konsentrasjon, som er to viktige ting når det kommer til å være god i poker.

Jentene flår gutta

En trend vi ser online, er at jentene klarer å lure guttene trill rundt og vinner flere og flere turneringer. Er det slik at gutta undervurderer motstanderen sin, med en gang de ser et kallenavn som kan være en jente? I så fall har jentene en stor fordel bare her.

Aggressive gutter taper mest

Mens menn er mer aggressive enn kvinner i poker generelt, hvordan kan da jentene utnytte dette? Er det virkelig på grunn av guttas ego har mot kvinner, som gjør at menn taper mot jentene? Vi håper jo ikke det, men i så fall sier dette mye om guttas dårlige utgangspunkt.

Verdens beste kvinner

En av verdens beste kvinnelige pokerspillere er Jennifer Harman. Hun har blitt et stort forbilde blant norske jenter som spiller poker. Det samme har Kara Scott. Ønsker du å lære mer om dem og hvordan de har blitt gode i poker, finnes det mange gode videoer på YouTube, hvor de lærer deg hvordan også du kan bli en bedre pokerspiller.